Baggrunden for Hyldgårdsmarkedet

Hyldgårdsmarkedet har udviklet sig til meget siden starten, både hvad angår boder, aktiviteter, og omsætning.

Grundlaget har fra start været at lave et arrangement der kan samle byens børn, forældre og bedsteforældre ved et marked krydret med underholdning og aktiviteter.

Hyldgårdsmarkedet bliver alene drevet af frivillig arbejdskraft, og da der er rigtig meget aktivitet i dagene op til markedet, samt på selve dagen, kan vi altid bruge frivillige hjælpere. Så har du lyst og lejlighed, så er din hjælp meget kærkommen.

Skriv gerne en mail på hyldgaardsmarked@gmail.com, eller ring 5170 8604, så finder vi ud af noget.

Den primære tanke var, at byens børn skulle opstille boder, prissætte og sælge legetøj olign. til andre lokale børn for derved at få noget nyt legetøj og genbruge tingene. Gevinsten skulle udover at lære børnene godt købmandskab og hyggeligt samvær, være at skaffe penge til større anskaffelser, f.eks. busser til institutionerne i Hyldgård.

Disse busser er til gavn for både store og små og har større værdi end man måske lige tror.

Busserne bliver brugt til mange ting, bla. ture i skoven, til stranden og mange andre aktiviteter ud af huset, hvilket ikke havde været muligt i samme omfang, hvis man ikke havde busserne.

Målsætningen for Hyldgårdsmarkedet

Målsætningen er at holde fast i traditionerne og fortsat udvikle konceptet for at fastholde interessen og dermed skaffe penge til fornyelse af busserne.